فاز اس ام اس

» آموزش پخت و تهیه ته چین مرغ

آموزش پخت و تهیه ته چین مرغ ۱۴ مرداد ۱۳۹۷

آموزش پخت و تهیه ته چین مرغ

آموزش پخت و تهیه ته چین مرغ

مواد لازم آشپزی:

برنج آبکش شده سه لیوان،زرده تخم مرغ دو عدد،ماست نصف لیوان،زعفران دم کرده نصف لیوان،مرغ پخته و ریش شده دو لیوان،نمک و دارچین به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

مرغ رو در مقدار کمی آب با پیاز و کمی نمک و زردچوبه و دارچین (در صورت تمایل) روی حرارت ملایم میگذاریم که بپزه. و بعدش ریش ریش میکنیم.

 

 

ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش میچینیم. و روی اون رو یک لایه از برنج و زعفران میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.بعش هم روش رو کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشه و بعدش روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشه.

 

 

اگر دوست داشته باشین میتونین از زرشک و خلال بادام و پسته خیس داده و تفت داده در لایه ها استفاده کنین. در انتها کمی زیرش رو زیاد میکنیم تا ته دیگش بگیره و بعد از یک دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.وقتی که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سر میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده.

 

 

میتونید روش رو با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 148 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها